Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
22.7 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Πέτρος Φιλιππίδης: Εξιτήριο για τον ηθοποιό – Εικόνες από την επιστροφή του στο σπίτι

Πρέπει να διαβάσετε

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, τη στιγμή που η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε το TLIFE, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είχε δηλώσει:

«Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα, μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν, καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα