Πάτρα: «Ο Μάνος ξέρει ότι…» – Η Πισπιρίγκου απαντά στον Δασκαλάκη για το τεστ DNA

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, τη στιγμή που οι αρχές αναζητούν το πως αλλά και το πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη η κατηγορούμενη κι αν αυτό έγινε τις ημέρες που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Παίδων.

Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά για την Ίριδα και τη Μαλένα, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στις απειλές του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος θέλει να ζητήσει test DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης  περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του ώστε να πάει να καταθέσει για όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν ρωτούσε επίμονα την κατηγορουμένη αν είχε συμβεί κάτι, εκείνη φέρεται να απαντούσε πως: «Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις».

Οι αρχές ψάχνουν κάμερες ασφαλείας γύρω από το Παίδων

Οι αρχές όσον αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που  προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Με το αίτημα αποφυλάκισης να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή πέφτοντας ωστόσο σε αντιφάσεις όπως δήλωσε στο Star, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να χτίσει ένα άλλοθι, έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Αρχικά αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και συνεχίζει να τους αμφισβητεί και ζητά να επαναληφθούν. Προφανώς θέλει να αποδείξει το αναπόδεικτο ότι δεν υπάρχει κεταμίνη. Στην πορεία ωστόσο ακούσαμε μέσω του συνηγόρου της ότι πιστεύουμε ότι δόθηκε κεταμίνη και για την ποσότητα αλλά το θέμα είναι ποιος την έδωσε».

«Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Την ίδια ώρα διαρροές από συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού οδηγούν την κόντρα στα άκρα. Η  Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι «αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα