Πάρε την κάρτα φίλου ΟΦΗ και κλείσε θέση, στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή (19/9, 6.15μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος υπενθυμίζει στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ότι καθημερινά έχουν την δυνατότητα, έκδοσης της κάρτας φίλου ΟΦΗ, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, προκειμένου να εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, είναι απαραίτητη, για την είσοδο στο γήπεδο και το κόστος της είναι 10 ευρώ.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και κλείσε θέση, για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή (19/9, 6.15μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Η ομάδα μας στην πρεμιέρα της, κόντρα στον Αρη (0-0), έδειξε τις δυνατότητες της, για μια καλή σεζόν.
Με τη βοήθεια του κόσμου, που είναι η μεγάλη του δύναμη, ο ΟΦΗ μας, μπορεί να πάει καλύτερα!
Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, προκειμένου να εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, είναι απαραίτητη, για την είσοδο στο γήπεδο και το κόστος της είναι 10 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά, στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Ολη την εβδομάδα, παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 8.30 το βράδυ) θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους στην έκδοση κάρτα φίλου ΟΦΗ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, παραμονές των αγώνων, ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ.
-Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσα απο την πλατφόρμα της Ticketmaster στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html
Την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ μπορείτε να την προμηθευτείτε ακόμη :
-Τηλεφωνικώς στο 210-8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)
-Στα Καταστήματα Public.
Για την έκδοση κάρτας φίλου ΟΦΗ, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.
Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810 -311525 και στο e-mail : ofi-ac@hotmail.com.