Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
23.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 νεκροί μετά από βομβαρδισμό στο Μακάροφ κοντά στο Κίεβο

Πρέπει να διαβάσετε

Νέα τραγωδία στην Ουκρανία, την ώρα που είναι σε εξέλιξη ο τρίτος γύρος συνομιλιών ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας που δέχεται την εισβολή της Ρωσίας για 12η μέρα, υπάρχουν τουλάχιστον 13 νεκροί, ενώ οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πέντε άτομα.

Πόσοι είναι οι νεκροί άμαχοι σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη

Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επιβεβαιώσει τους θανάτους 406 αμάχων, συμπεριλαμβανομένων 27 παιδιών, στην Ουκρανία από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου, τονίζοντας εκ νέου ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανό να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τα τελευταία στοιχεία του ΟΗΕ, τα οποία έχει η αποστολή παρακολούθησης στην Ουκρανία, καλύπτουν την περίοδο από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου.

Ο προηγούμενος απολογισμός χθες ήταν 364 επιβεβαιωμένοι νεκροί.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα