Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με το “μηδέν” στην άμυνα ο ΟΦΗ και απο…εκεί αρχίζουν όλα,  για την σταδιακή αγωνιστική βελτίωση, που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ άρχισε να βρίσκει το δρόμο του, απο το παιχνίδι στο Αγρίνιο, στο οποίο προηγήθηκε, ήταν καλός για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα, αλλά ένα καταραμένο τρίλεπτο μετά το 80′ όπου δέχθηκε δυο γκολ, του στέρησε την ευκαιρία, να πάρει έστω και τον πόντο, που θα ήταν πραγματικά πολύτιμος.

Οπως είναι και αυτός ο βαθμός στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να κερδίσει -όπως και στο Αγρίνιο-αλλά ένας σοφός νόμος του ποδοσφαίρου, λέει ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάσεις. Πάρε το πόντο και φύγε. Μην χάσεις και αυτόν!

Ο ΟΦΗ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό (ήττα με 2-1), Λαμία (νίκη με 2-0) και Περιστέρι (0-0) στα οποία μάζεψε 4 πόντους σε μια εβδομάδα και πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ, ήταν -με εξαίρεση το τελευταίο  δεκάλεπτο με τον Παναιτωλικό-σοβαρός στην άμυνα του.

Κάτι που δεν είχε, σε προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία “έμπαζε” απο παντού και η ψυχολογία της ομάδας (και του κόσμου του!) φαινόταν να πέφτει στα …τάρταρα.

Η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αντιλήφθηκε ότι η αποδεκατισμένη επιθετικά ομάδα του ΟΦΗ, θα πρέπει να στηριχθεί στην άμυνα της, για να …επιβιώσει.

Γιατί, πολύ απλά, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά σε αυτή τη φάση, μέχρι να επιστρέψουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, ή να γίνουν κάποιες μεταγραφές, που θα ανεβάσουν την επιθετική ποιότητα της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ