Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Μασταμπά, στο Ηράκλειο, μετά από φωτιά σε διπλοκατοικία.
Τα δύο άτομα που βρέθηκαν απανθρακωμένα είναι μια ηλικιωμένη και ο γιος της, περίπου 60 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν κατάκοιτη, ενώ ο γιος της αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς υπέστη εγκεφαλικό προ δέκα ετών. Έτσι εκτιμάται ότι όταν ξέσπασε η φωτιά και οι δύο εγκλωβίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο.


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της πτώσης του έτερου γιου από την ταράτσα
Ο δεύτερος γιος της γυναίκας, που επίσης βρισκόταν στην διπλοκατοικία την ώρα της φωτιάς, μπήκε ξανά μέσα στην πολυκατοικία, πήγε στην ταράτσα και πέρασε στην διπλανή πολυκατοικία, όπου δεν πήδηξε επί τόπου, αλλά κρεμάστηκε από την άκρη.
Οι Πυροσβέστες και οι Αστυνομικοί του ζητούσαν να μην πέσει αλλά εκείνος άφησε τα χέρια του και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.
Δείτε εικόνες από την ανάσυρσή του από την πίσω πλευρά της διπλοκατοικίας:

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας πανικοβλήθηκε και πήδηξε από την ταράτσα για να γλιτώσει ή αν προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. , αλλά και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με τις αρχές να ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση.


Στο σημείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς γείτονες και συγγενείς της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.


