Οι δυνατοί νότιοι άνεμοι δεν επέτρεψαν στον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό να ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Μαρτίου επρόκειτο να συναντήσει τον εισηγητή του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Αντικείμενο της συνάντησης θα ήταν η επικείμενη εκδίκαση της προσφυγής του Δήμου Ηρακλείου στο ΣτΕ για τον ΒΟΑΚ. Προφανώς θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε το ραντεβού να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, ωστόσο επειδή το χρονικό διάστημα μέχρι την εκδίκαση, που έχει προγραμματιστεί στις 2 Απριλίου, είναι μικρό, ενδεχομένως να μην ευοδοθεί.
Από τον Δήμο εκτιμούν πάντως ότι εφόσον το δημόσιο δεν έχει καταθέσει ακόμα τις απόψεις του στο ΣτΕ, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πάμε εκ νέου σε αναβολή.