Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
22.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

ΟΦΗ: «Γεμίζουμε το Λίντο – Όλοι στο πλευρό της Εθνικής»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, καλωσορίζει την Εθνική ομάδα Κορασίδων (U18) στο Ηράκλειο, για τα παιχνίδια του Ευρωβόλεϊ κοριτσιών, που θα γίνει στο Ηράκλειο και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, 1-9 Ιουλίου 2024.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Είναι μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ, που στην 20αδα, της Εθνικής ομάδας, βρίσκονται δυο δικά μας κορίτσια, η Ευη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη.

Είναι μεγάλη τιμή, για το Ηράκλειο, να φιλοξενεί μια τέτοια διοργάνωση, καθώς πρόκειται για την πρώτη τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που γίνεται στην Ελλάδα μετά το 1995!

Καλωσορίζουμε την Εθνική ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες και καλούμε το κρητικό κοινό, να σταθεί δίπλα τους, στα μεγάλα παιχνίδια που θα δώσουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Απο την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Γεμίζουμε το Λίντο, χειροκροτάμε τα κορίτσια και τους δίνουμε την δύναμη, που χρειάζονται για να γράψουν ιστορία!»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα