Δευτέρα, 10 Μαρτίου, 2025
11 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

ΟΦΗ: Μπορούσε περισσότερα – Τον πλήγωσε η αποβολή του Λέουις!

Πρέπει να διαβάσετε

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός μέχρι την φάση της αποβολής και με την εικόνα του έδειξε ότι μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους του στην φετινή χρονιά

Πως ξεκίνησε ο ΟΦΗ

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον ΟΦΗ δίχως εκπλήξεις στην ενδεκάδα του: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Μπρεσσάν, Λέουις. Στην μεσαία γραμμή έπαιζαν οι Καραχάλιος, Ανδρούτσος, μπροστά ο Φούντας και την τριάδα της επίθεσης συνέθεταν οι Νους, Σενγκέλια, Σαλσίδο.

Το παιχνίδι

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν όπως ήταν αναμενόμενο και τους φιλοξενούμενους να απειλούν με αντεπιθέσεις. Ο ΟΦΗ έδειχνε πως ήθελε να γίνει απειλητικός με μεγάλες μεταβάσεις στο επιθετικό τρίτο της περιοχής του Ολυμπιακού και πράγματι μετά το 20ο λεπτό έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος.

Σε μια φάση ο Νους γύρισε την μπάλα από τα αριστερά με την άμυνα του Ολυμπιακού να διώχνει τελευταία στιγμή ενώ η μεγαλύτερη φάση χάθηκε με τον ΟΦΗ να κρύβει την μπάλα, ο Γκονθάλεθ γύρισε την μπάλα για τον εντελώς αμαρκάριστο Σαλσιδο που μόνος απέναντι στον Τζολάκης δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1!

Όλη η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο 44ο λεπτό όταν ο Λέουις έκανε άγαρμπο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, ο Ευαγγελου έδωσε το πέναλτι ενώ απέβαλε τον Ουρουγουανό καθώς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ροντινέι δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 με το  παιχνίδι να αλλάζει εντελώς εικόνα στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ ήταν ανασταλτικά καλός δεν απειλούνταν πέραν από κάποια σουτ που εξουδετέρωσε εύκολα ο Χριστογεώργος.

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα