Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025
27.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ο βραβευμένος Κρητικός chef δημιουργεί μοντέρνα ψαροφαγία στην Αθήνα

Πρέπει να διαβάσετε

Ο (δικός μας) δημοφιλής chef και παρουσιαστής της εκπομπής food project της Τηλεόρασης CRETA Χρήστος Λάπας, δημιουργεί μοντέρνες εκδοχές της ψαροφαγίας σε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία σε επίπεδο συμβουλευτικής καθοδήγησης (consulting) σε ένα γουστόζικο ψαροφαγικό spot στην Σαρωνίδα λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Το εστιατόριο «Λαβράκι» και ο επιχειρηματίας Χάρης Παπαδόπουλος υποδέχονται τον κρητικό chef με ένα face-lift του menu με μοντέρνες τεχνικές, ωμοφαγικά concept και μεζέδες με την ματιά και την φιλοσοφία του chef.

Η avant premiere έγινε την Παρασκευή 4 Μαρτίου με καλεσμένους από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο που τυχαίνει να είναι και φίλοι και πελάτες του εστιατορίου.

Ο chef μας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την καινούργια επαγγελματική του συνεργασία λέγοντας: «Ο ανταγωνισμός στην γαστρονομική Αθήνα είναι μεγάλος στην ψαροφαγία. Θα κάνω αυτό που αγαπώ και που υπηρετώ τόσα χρόνια και ευελπιστώ να το αγαπήσει και να το αγκαλιάσει η πρωτεύουσα. Ευχαριστώ θερμά τον επιχειρηματία χάρη Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα