Καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμου Σενετάκη, ο Λευτέρης Αυγενάκης.
«Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη θρασύδειλη επίθεση στο γραφείο του συναδέλφου μου, Μάξιμου Σενετάκη, η οποία στρέφεται εναντίον της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά.
Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Η Δημοκρατία μας δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και δεν υποχωρεί απέναντι στη βία.
Καλώ όλους τους πολιτικούς φορείς και τους κομματικούς παράγοντες να καταδικάσουν απερίφραστα την επίθεση αυτή που πλήττει ευθέως το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα και τις δημοκρατικές αξίες που υπηρετούμε».
Η ανάρτηση του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ στο X:
Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη θρασύδειλη επίθεση στο γραφείο του συναδέλφου μου, Μάξιμου Σενετάκη @maxsenetakis , η οποία στρέφεται εναντίον της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά.
Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Η… pic.twitter.com/ZkWBK72PCS
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) February 21, 2025