Αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε το κατώφλι ενός Αστυνομικού Τμήματος στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για μία νύφη, η οποία ενώ ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο πρώην σύζυγός της.
Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη νύφη σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2019, ωστόσο αναβίωσε σήμερα, Τρίτη (01.04.25) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, ο πρώην σύζυγος, λογιστής στο επάγγελμα, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα θα παντρευόταν σε εκκλησία του Πόρου Τροιζηνίας και έχοντας ως παράνυμφο τον γιο τους.
Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι παραβιάστηκε η απόφαση για επικοινωνία με το παιδί του, σύμφωνα με το voria.
Η γυναίκα μετέφερε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν παραβιάστηκε η επικοινωνία, δείχνοντας μάλιστα στο δικαστήριο μηνύματα με τα οποία αποδεικνυόταν ότι ο πατέρας επικοινωνούσε κανονικά με τον γιο του.
«Ήταν εφιάλτης αυτό που πέρασα, παρ ‘ ολίγον δεν θα γινόταν ο γάμος», είπε απολογούμενη η 43χρονη, η οποία και αφέθηκε ελεύθερη, σημειώνοντας ότι ο πρώην σύζυγός της κατέθεσε τη μήνυση επειδή τη ζήλευε.
Ο πρώην σύζυγός της από την πλευρά του, στην κατάθεση που έκανε ανασκεύασε τα όσα είχε υποστηρίξει, μιλώντας για παρεξήγηση.