Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
15.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανίδας – Τι λένε οι κόρες της

Πρέπει να διαβάσετε

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία με την εξαφάνιση μίας γυναίκας στην Τέλενδο πριν από 2 εβδομάδες, με τις κόρες της να απορρίπτουν τους ισχυρισμούς πως βρέθηκε νεκρή.

Η 75χρονη Σούζαν Χαρτ και ο Ελβετός σύζυγός της Εντ, επισκέπτονται το νησί της Καλύμνου εδώ και περίπου 8 χρόνια. Η πρώην υπάλληλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ο επί 25 χρόνια σύζυγός της ζουν στην Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, είναι και οι δύο ενθουσιώδεις ορειβάτες και έκαναν το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία στην Κάλυμνο με μια ομάδα φίλων τον Απρίλιο.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Mirror, μία από τις 3 κόρες της, η Μπέθαν Μπλακγουελ, αναφέρθηκε στις ώρες αγωνίας που περνούν. «Πώς γίνεται κάποιος να εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη; Οι ελπίδες να τη βρούμε ζωντανή μειώνονται μέρα με τη μέρα και οι αδερφές μου κι εγώ δεν ξέρουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια» λέει η Μπέθαν αφού πέταξε στην Ελλάδα για τις έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας της.

«Να αρχίσουμε να θρηνούμε ή να συνεχίσουμε να έχουμε την ελπίδα ότι είναι ακόμα εκεί έξω ζωντανή; Ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά μας;».

 

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα