Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
24.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μιμή Ντενίση: Στη σάτιρα αυτό που με ενοχλεί είναι η κακοήθεια

Πρέπει να διαβάσετε

Η Μιμή Ντενίση εξέφρασε την άποψή της για τη σάτιρα, διευκρινίζοντας ότι εκείνο που την ενοχλεί είναι η κακοήθεια. Η ίδια θεωρεί φυσικό ωστόσο να σατιρίζονται δημόσια πρόσωπα. Η γνωστή ηθοποιός επισήμανε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε αθώα σάτιρα, αλλά την πείραξε όταν κάποιοι σατίρισαν την οικογένειά της, ειδικά τον Σωτήρη Πολύζο. Παρότι γελά με τα έξυπνα αστεία, η Μιμή Ντενίση επιλέγει να μην ανταποδίδει την κακία, καθώς θεωρεί ότι η τοξικότητα δεν της ταιριάζει. Προτιμά να βοηθά ακόμη και όσους της έχουν φερθεί άσχημα, πιστεύοντας ότι αυτή η στάση ζωής την ευχαριστεί.

Η Μιμή Ντενίση εξήγησε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! πως είναι λογικό να αποτελούν αντικείμενο σάτιρας άνθρωποι, που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί είναι όταν η σάτιρα χαρακτηρίζεται από κακοήθεια. Όπως είπε: «Είναι φυσικό να σατιρίζονται τα πρόσωπα που είναι μονίμως στην επικαιρότητα. Ο τρόπος που γελάει η Μάριλ Στριπ γίνεται ανέκδοτο, ας πούμε, ή έτσι όπως τραγουδάει η Σελίν Ντιόν έχει δέκα μίμους. Ο τρόπος που μιλούσε η Αλίκη έχει άλλους τόσους. Αυτό που με ενοχλεί όμως κάποια στιγμή είναι η κακοήθεια. Δηλαδή, εμένα δεν ήταν πολλά τα πρόσωπα που με σατίριζα. Ήταν ένας».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σάτιρα που έκανε στο πρόσωπό της ο Τάκης Ζαχαράτος και εκείνη ξεκαθάρισε πως ήταν καλοπροαίρετη. Αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί είναι όταν κάποιος σατιρίζει καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά της. Ειδικότερα, ανέφερε: «Του Τάκη ήταν αθώα σάτιρα. Είναι χαριτωμένος. Εμένα με ενοχλεί μόνο αν κάποιος είναι κακοπροαίρετος. Αν πιάσουν το παιδί μου στο στόμα τους, την οικογένειά μου, τότε που σατίριζαν τον Σωτήρη (σ.σ. Πολύζο). Όταν ήταν αστεία πάντως, γελούσα. Τότε που έβαζε στραβά το στέμμα της Θεοδώρας ή φορούσε τον σκούφο της Καρένινα μέχρι τα αυτιά. Και να ξέρεις ότι μπορώ να πω και πιο τσουχτερή ατάκα για τον άλλον. Δεν τη λέω όμως. Όχι από φόβο, γιατί μόνο φοβιτσιάρα δεν είμαι. Είναι θέση ζωής για μένα από πολύ μικρή. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να φέρεσαι όπως σου φέρονται. Δηλαδή, αν κάποιος μου κάνει κάποια κακία και έρθει η στιγμή που θέλει τη βοήθεια μου, σου το ορκίζομαι, θα τον βοηθήσω. Δεν την θέλω την κακία, την τοξικότητα. Γι’ αυτό και διατηρούμαι νέα, φρέσκια και ευχαριστημένη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα