Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025
16.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μεσσαροπούλου για Τσιμτσιλή: «Στόχος είναι να είμαστε μαζί, όπου κι αν βρίσκεται»

Πρέπει να διαβάσετε

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεχόμενη, εδώ και 8 χρόνια, συνεργασία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Η γνωστής τηλεκριτικός, μίλησε επίσης για τη συνύπαρξή της, όλα αυτά τα χρόνια με την υπόλοιπη ομάδα, τονίζοντας πως πλέον το κλίμα είναι παρείστικο ανάμεσά τους.

Φέτος κλείνετε 8 χρόνια στην επιτυχημένη εκπομπή Happy Day. Πώς αισθάνεστε; Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Μόνο ευλογημένη και χαρούμενη μπορώ να αισθάνομαι με τη συγκεκριμένη συνθήκη, που βρέθηκε στον δρόμο μου στην πιο ώριμη φάση της ζωής μου. Μερικές φορές ούτε η ίδια μπορώ να πιστέψω ότι όταν πρωτομπήκα σε αυτήν την παρέα τα παιδιά μου ήταν Δημοτικό και τώρα ο ένας τελειώνει το σχολείο και ο άλλος το Γυμνάσιο. Πλέον η σχέση μας με την Σταματίνα, την Μαίρη και τα άλλα παιδιά έχει περάσει σε άλλη φάση, αυτήν της φιλικής και της παρεΐστικης.

Αυτό θεωρώ ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας της συγκεκριμένης εκπομπής, που βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, αφού πλέον εμπεριέχει εκπομπές που δεν ανήκουν μόνο στην πολύ πρωινή ζώνη της ενημέρωσης, αλλά πλέον μπαίνουν εμβόλιμα κι άλλες, περισσότερο ψυχαγωγικές, όπως το Breakfast και το Buongiorno, που σε άλλες εποχές θα ανήκαν αποκλειστικά στο επόμενο slot.

Ακούγονται πολλά σχετικά με μεταγραφή της παρουσιάστριας. Θα την ακολουθήσετε, αν φύγει;

Όταν πέρυσι έληγε το συμβόλαιό μου με τον σταθμό, αποφάσισα σε συνεννόηση με την Σταματίνα να το ανανεώσω για έναν χρόνο, ώστε να συμβαδίσω τόσο με το συμβόλαιο της ίδιας όσο και του Κώστα και του Δημήτρη. Άρα, ο στόχος είναι να είμαστε μαζί, όπου κι αν βρίσκεται, αν κι η Σταματίνα δεν είναι άνθρωπος των αλλαγών. Άλλωστε, με αυτά που βλέπω στην τηλεόραση δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρίσκομαι εύκολα σε άλλη εκπομπή.

ΠηγήSecret

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα