Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2025
14.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μαρία Παναγοπούλου: Η σύζυγος του Χαρδαβέλλα περιέγραψε τις τελευταίες μέρες πριν τον θάνατό του

Πρέπει να διαβάσετε

Μια ανάρτηση έκανε η Μαρία Παναγοπούλου, εκφράζοντας τις σκέψεις της για τις τελευταίες ημέρες του Κώστα Χαρδαβέλλα. Ο παρουσιαστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών τον Δεκέμβριο του 2024.

Ανά διαστήματα, η σύζυγός του μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ συχνά αναφέρεται σε εκείνον μέσα από τις αναρτήσεις της. Αυτή τη φορά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Παναγοπούλου περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Κώστα Χαρδαβέλλα, τονίζοντας πόσο μεγάλη ήταν η αγωνία της, ενώ περίμενε έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, που νοσηλευόταν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παναγοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του παρουσιαστή, ενώ κρατά στο χέρι του ένα καπνογόνο και είναι χαμογελαστός. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο Κώστας έμεινε στην εντατική 5 νύχτες και 6 μέρες προτού φύγει για το αιώνιο ταξίδι. Τις πρώτες 4 δεν ήταν διασωληνωμένος και μπορούσαμε να επικοινωνούμε με σημειώματα. Το επισκεπτήριο αυστηρό και περιορισμένο, μόνο για μία ώρα, από τις 13.00 μέχρι τις 14.00. “Μπορείτε να φύγετε, αν συμβεί κάτι θα σας ειδοποιήσουμε στο τηλέφωνο” έλεγαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στους συγγενείς των ασθενών μετά το τέλος του, αλλα κανείς δεν έφευγε. Σαν να ξορκίζαμε έτσι το τηλεφώνημα που προσευχόμασταν να μη γίνει ποτέ, αφού ξέραμε ότι μόνο για κακό θα ήταν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ούτε ένα όνομα από τους συγγενείς των άλλων ασθενών δεν συγκράτησα. Ούτε θυμάμαι τα πρόσωπα τους. Δεν κοιταζόμασταν καν μεταξύ μας. Σκυφτοί, βυθισμένοι στις σκέψεις και στις βουβές προσευχές μας, ήμασταν σαν αόρατοι ο ένας για τον άλλο κι ας ανταλλάσσαμε πού και πού σκόρπια λόγια παρηγοριάς και ευχές. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν 6 ασθενείς εκείνο το διάστημα. Οι 3 έφυγαν για δωμάτια νοσηλείας χωρίς να χρειαστούν διασωλήνωση. Οι άλλοι 3 διασωληνωθήκαμε. Οι 2 δεν τα καταφέραμε… Αν με ρωτήσετε τι έμαθα αυτές τις 5 νύχτες και 6 μέρες περιμένοντας έξω από την εντατική, θα σας πω να σέβομαι την απόλυτη σιωπή. Σε ένα μέρος που οι λέξεις χάνουν εντελώς το νόημα τους. Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας… ΥΓ Η φωτογραφία έχει μια προσωπική σημασία. Την αγαπώ πολύ».

Δείτε την ανάρτησή της

Μαρία Παναγοπούλου: Η σύζυγος του Χαρδαβέλλα περιέγραψε τις τελευταίες μέρες πριν τον θάνατό του

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα