Αρκετοί ήταν οι πολίτες που το πρωί του Σαββάτου, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά στις Πατέλες.
Αν και οι έμποροι τήρησαν τις αποστάσεις μεταξύ των πάγκων τους όπως προέκυψε και από τους ελέγχους δεν συνέβη το ίδιο από… τους μουσικούς!
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, στην είσοδο της λαϊκής οι καταναλωτές μπορούσαν να «απολαύσουν» τα ψώνια τους με … τη συνοδεία live μουσικής. Ένα μικρό «γλέντι» που στήνεται τα τελευταία Σάββατα στη λαϊκή, χωρίς όμως τις απαραίτητες μάσκες από τους διοργανωτές.
Το Creta24 επικοινώνησε με τον Πολιτικό Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Παττακό, ο οποίος ανέφερε πως καθημερινά διενεργούνται έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού σε όλες τις λαϊκές αγορές.
«Γίνονται συστάσεις και όποιος δεν φοράει μάσκα, του επιβάλλεται το αντίστοιχο πρόστιμο. Εμείς δεν θέλουμε να τρομάξουμε τον κόσμο, απλά συμμορφωθεί και να τηρούνται τα μέτρα» επεσήμανε ο κ. Παττακός.