Έκλεψε τις εντυπώσεις η λαγάνα… τεραστίων διαστάσεων, που έφτιαξε φούρνος στα Χανιά.
Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης Χάρης Δημητρουλάκης, πρόκειται για μια παράδοση 25 ετών όπου μικροί και μεγάλοι σπεύδουν κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα, να φωτογραφηθούν μπροστά από την τεράστια λαγάνα.
Για τη λαγάνα χρειάστηκαν 50 κιλά αλεύρι και 25 κιλά νερό ενώ η όλη διαδικασία διήρκεσε τρεις ώρες.
Η λαγάνα που τοποθετήθηκε στην είσοδο του φούρνου έχει ύψος 1,80μ και πλάτος 4,20 μέτρων ενώ ζυγίζει 75 κιλά!