Τρίτη, 10 Ιουνίου, 2025
26.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Ζημιά και στο Φράγμα Ποταμών λόγω της κακοκαιρίας

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης  Α.Ε. ανακοινώνει την διακοπή στην τροφοδοσία του νερού άρδευσης από το Φράγμα Ποταμών του Δήμου Αμαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Η διακοπή οφείλεται σε ζημιά που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό,  απότοκο των έντονων καιρικών φαινομένων  που επικράτησαν τις προηγούμενες ώρες, στην περιοχή του ποταμού Πλατανιά Ρεθύμνου.

Η έντονη και παρατεταμένη βροχόπτωση προκάλεσε διάβρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας  της οποίας  ακολούθησε η αποκάλυψη του αγωγού.

Τα συνεργεία του Ο.Α.Κ. έχουν εντοπίσει την ζημιά και εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση της, η οποία θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα