Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
23.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Σε αναστολή τμήματα του Μουσικού Σχολείου μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων

Πρέπει να διαβάσετε

Εντείνεται η ανησυχία για την διασπορά του νέου κορωνοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης. Δεν έχει περάσει μια βδομάδα από την ημέρα που έχουν επιστρέψει ο μαθητές πίσω στα θρανία τους μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη το υπουργείο παιδείας έχει προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας σχολικών τμημάτων σε τέσσερα σχολεία του νησιού. Μάλιστα σήμερα στην λίστα με τα τμήματα που βρίσκονται σε αναστολή μετά την συρροή κρουσμάτων προστέθηκαν τμήματα από το μουσικό σχολείο Χανίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, από σήμερα το πρωί τέθηκαν σε αναστολή η α1 (Α Τάξη), α1 αγγλικά (Α Τάξη), α1 γαλλικά (Α Τάξη), α1 γερμανικά (Α Τάξη), α1 μουσικής (Α Τάξη), α1 σύνολο σχολείου (Α Τάξη) του μουσικού σχολείου Θερίσσου. Τα παραπάνω τμήματα θα παραμείνουν κλειστά από 20 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή στο νομό Χανίων βρίσκονται σε αναστολή και τμήματα του Γυμνασίου Βουκολιών. Ειδικότερα η Β1 (Β Τάξη), Β1 γαλλικά(Β Τάξη), Β2 (Β Τάξη), Β2 γαλλικά (Β Τάξη), Β αγγλικά αρχ (Β Τάξη), Β-αγγλικά προχ. (Β Τάξη), ΤΒ1-ένταξης (Β Τάξη) βρίσκονται σε αναστολή από τις 19 Ιανουαρίου έως και τις 21 Ιανουαρίου Ακόμη στο Γυμνάσιο Βουκολιών βρίσκονται σε αναστολή και η Α1 (Α Τάξη), Α1 αγγλικά (Α Τάξη) από τις 18 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα