Για τρίτη φορά, δεύτερη το ίδιο 24ωρο, συνελήφθη χθες ένας Βρετανός στο Λασίθι, ο οποίος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο του Αγίου Νικολάου.
Η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερη» από τους αστυνομικούς, αφού ο άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού, ενώ βάζει στο στόχαστρο αυτοκίνητα τα οποία οδηγεί στη συνέχεια μεθυσμένος.
Χθες από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, μετά την κλοπή και την τρελή πορεία του φορτηγού που οδηγούσε ο Βρετανός.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Συνελήφθη, χθες (22.10.2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, αλλοδαπός κατηγορούμενός για κλοπή.
Ειδικότερα, χθές (22.10.2020) σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου ο αλλοδαπός αφαίρεσε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.
Από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.


