Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει ότι μετά την ανακοίνωση του Προέδρου Αντώνη Ροκάκη ότι είναι θετικός στο COVID-19, η υπηρεσία του Επιμελητηρίου θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα λόγω απολύμανσης του κτηρίου.
Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Την είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο κ. Ροκάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει πως υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.
Όπως τονίζει ο κ. Ροκάκης η «ειρωνεία της τύχης» είναι ότι ήταν προγραμματισμένη η δεύτερη δόση του εμβολίου του, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.
Πρόσθεσε δε, πως η οικογένεια του μέχρι τώρα δεν έχει νοσήσει, γεγονός που ίσως να οφείλεται και στη μερική προστασία της πρώτης δόσης του εμβολίου, λόγω του χαμηλού ιικού φορτίου.