Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι δύο ταμίες του σούπερ μάρκετ στα Χανιά, στο οποίο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία.
Ο δράστης εισέβαλε σε κατάστημα των σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ, επί της οδού Κυδωνίας και με την απειλή όπλου απέσπασε όσα χρήματα υπήρχαν στα δύο ταμεία.
«Το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς», δήλωσε στο Creta24 o υπεύθυνος των καταστημάτων ΣΥΝΚΑ Γιάννης Χατζάκης, συμπληρώνοντας ωστόσο πως οι δύο υπάλληλοι που απειλήθηκαν προκειμένου να παραδώσουν τα χρήματα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζάκη, ο δράστης τον οποίο αναζητούν οι αρχές, μιλούσε ελληνικά. Μπήκε στο κατάστημα φορώντας μάσκα και μπουφάν με κουκούλα, όπως φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες του καταστήματος, το οποίο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και σημαδεύοντας τις υπαλλήλους ζήτησε τα χρήματα.
Όπως συμπλήρωσε ο κ. Χατζάκης εκείνη των ώρα στα ταμεία δεν υπήρχαν πελάτες.
Η σήμανση έσπευσε στο σημείο και συνέλεξε στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.