Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκε, το πρωί της Κυριακής, ο οδηγός που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς φέρεται να ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στα Χανιά και στη συνέχεια να εγκατέλειψε το σημείο.
Ο 73χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.
Όπως έγραψε το Creta24, το τροχαίο σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου μεταξύ της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, και νεκρός από το αυτοκίνητό του ανασύρθηκε ένας 76χρονος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 73χρονος και αυτό του 76χρονου συγκρούστηκαν.
Μετά τη σύγκρουση το όχημα του 76χρονου προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς πως ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, αμέσως μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε το σημείο.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας τις μαρτυρίες έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στην ταυτότητά του και τον συνέλαβαν.