Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
24.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Έκρυβε στην αποθήκη τα λαθραία τσιγάρα – Κατασχέθηκαν πάνω από 3.000 πακέτα

Πρέπει να διαβάσετε

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.356 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα πακέτων τσιγάρων κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα