Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
26.1 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Απολογείται ο 46χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα

Πρέπει να διαβάσετε

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων πέρασε στις το πρωί ο 46χρονος που παρέσυρε με το φορτηγάκι του και στη συνέχεια εγκατέλειψε έναν διανομέα, στα Χανιά.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς σύμφωνα με την προανάκριση φέρεται να παρέσυρε με δόλο το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ο διανομέας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές για ζήτημα που προκλήθηκε λόγω τρίτου προσώπου με τις αστυνομικές αρχές να εκτιμούν πως αυτό ήταν που ώθησε τον 46χρονο να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του τον διανομέα από την Αλβανία, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένο.

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου καταδιώχθηκε από πολίτες και ακινητοποιήθηκε μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία.

Ο 53χρονος διανομέας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο των Χανίων, υπεβλήθη σε εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα