Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
24.9 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Άδειασαν τους λογαριασμούς τριών νεαρών γυναικών – Ο «λογιστής» και η «φίλη» ήταν απατεώνες

Πρέπει να διαβάσετε

Οι συνεχείς απάτες με θύματα νεαρές γυναίκες από το Ρέθυμνο δεν ήταν τυχαίες, αλλά επιτυχημένα οργανωμένες, με αποτέλεσμα τα θύματα να χάσουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, πιστεύοντας ότι θα λάβουν κάποιο επίδομα.

Το σενάριο ήταν ίδιο και στις δύο πρώτες περιπτώσεις, ενώ στην τρίτη ο απατεώνας κατάφερε να χακάρει το Instagram του θύματος.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, ο δράστης, υποδυόμενος τον λογιστή, τηλεφώνησε στις κοπέλες και τις έπεισε ότι δικαιούνταν ένα επίδομα. Δυστυχώς, έδωσαν τους κωδικούς τους, με την πρώτη να χάνει 550 ευρώ και τη δεύτερη 650 ευρώ. Στην τελευταία περίπτωση, η παθούσα ενημερώθηκε λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά των χρημάτων στον απατεώνα, αλλά ήταν αργά.

Στην περίπτωση του χακαρίσματος, η νεαρή κοπέλα εξαπατήθηκε μέσω ενός μηνύματος που φαινόταν ότι προερχόταν από φίλη της, ζητώντας 580 ευρώ, όμως αποδείχτηκε ότι η φίλη της δεν είχε καμία σχέση με το αίτημα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα