Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
29.9 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονη – Στους 244 οι νεκροί

Πρέπει να διαβάσετε

Κατέληξε 74χρονη ασθενής από κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό νεκρών στη χώρα μας στους 244.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε αρτηριακή υπέρταση ενώ είχε περάσει και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 11:00, 69χρονος, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Ο άτυχος άντρας είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία, ενώ έπασχε από δυσλιπιδαιμία και υποθυρεοειδισμό.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 168 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες. Τα 1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Από τα 145 εγχώρια κρούσματα, τα 11 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα