Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
21.1 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κορωνοϊός: Ήθελαν να φάνε κρέπα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού – «Λουκέτο» στο κατάστημα και 5.000 ευρώ πρόστιμο

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζονται σε ολόκληρη την Κρήτη οι έλεγχοι της αστυνομίας, με σκοπό την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το τελευταίο 24ωρο έγιναν συνολικά 2.464 έλεγχοι.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι μια κρεπερί στα Χανιά, εξυπηρετούσε δύο πελάτες οι οποίοι δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό ράπιντ τεστ κατά του κορωνοϊού. Έτσι, το κατάστημα υποχρεούται να κλείσει για 15 ημέρες και ο ιδιοκτήτης να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα καλούνται να πληρώσουν και οι δύο πελάτες.

Στο Ηράκλειο, βεβαιώθηκαν 9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα 5 αφορούν σε πελάτες πρακτορείου ΟΠΑΠ, σε 3 εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε έναν πελάτη σούπερ μάρκετ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα