Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2025
18.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κορωνοϊός – «Φοβόταν τις παρενέργειες του εμβολίου» λέει φίλη 31χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε

Πρέπει να διαβάσετε

Έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αφού «χτυπά» όλο και περισσότερο νεότερες ηλικίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 31χρονου επιχειρηματία από την Πάτρα που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και δυστυχώς πέθανε από τον φονικό ιό.

Ο κορωνοϊός «νίκησε», δυστυχώς, τον 31χρονο γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος νόσησε στα τέλη Οκτωβρίου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και μετά νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Στον Alpha μίλησε τη Δευτέρα φίλη της οικογένειας του άτυχου ανεμβολίαστου 31χρονου και πατέρα.

Πίστευε ότι έχει αντισώματα

Είπε ότι ο φίλος της βρέθηκε το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Εκεί ένιωσε κάποια αδιαθεσία, θεώρησε ότι έχει κορωνοϊό και έκανε rapid test και μετά μοριακό.

Το rapid test βγήκε θετικό, αλλά το μοριακό ήταν αρνητικό στον Covid19. Παρ’ όλα αυτά ο 31χρονος πίστεψε ότι είχε νοσήσει και πώς πλέον έχει αντισώματα.

Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο η φίλη του άτυχου επιχειρηματία επιβεβαιώνει όσα είχαν γίνει γνωστά τελευταία, ότι δηλαδή δεν το έκανε επειδή φοβόταν για παρενέργειες.

Αποτέλεσμα, ούτε να έχει αναπτύξει αντισώματα ούτε και να έχει την προστασία που παρέχει το εμβόλιο από τον φονικό ιό.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: Στα τέλη Οκτωβρίου ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» τον 31χρονο Βασίλη. Αρχικά, έμεινε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του και όταν η υγεία του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όπου και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα