Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
25.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κορωνοϊός: Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας στον «κόκκινο» νομό της Κρήτης (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Από το πρωί της Παρασκευής, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, έχει ενταχθεί στις «κόκκινες» περιοχές, λόγω της μεγάλης αύξησης που υπάρχει στο επιδημιολογικό φορτίο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Creta24, μόλις το ρολόι έδειξε 01.00 οπότε και ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας οι δρόμοι ερήμωσαν. 

Την ίδια ώρα εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας. Αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους των Χανίων, όπου διεξήγαγαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 

Μιλώντας στο Creta24, ο Διοικητής της Τροχαίας Χανίων – Αστυνόμος Α’ Γιάννης Βλαχάκης ανέφερε πως όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων καθ’όλη τη διάρκεια του lockdown, θα βρίσκονται «επί ποδός» με συνεργεία ελέγχων για την τήρηση της νομιμότητας της κυκλοφορίας.

«Υπάρχει απαγόρευση από 01.00 μέχρι τις 06.00 το πρωί ενώ παράλληλα θα υπάρχουν συνεργεία για τον έλεγχο των καταστημάτων, όσον αφορά τη λειτουργία της μουσικής. Καλούμε τους πολίτες να τηρήσουν τα νέα μέτρα ώστε σύντομα να γυρίσουμε στην καθημερινότητα μας» τόνισε ο κ. Βλαχάκης.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα