Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2025
14.9 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Καθαρίζουν το πάρκο της Λίμνης Αγιάς

Πρέπει να διαβάσετε

Την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο πάρκο της Λίμνης Αγιάς , εθελοντικός τμηματικός καθαρισμός, για την πρόληψη του κινδύνου πυρκαγιάς ενόψει της Καλοκαιρινής περιόδου ενώ παράλληλα θα γίνει και απορρύπανση του περιβάλλοντος χώρου.

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιεί τη δράση σε συνεργασία με το Εθελοντικό Κλιμάκιο Εκτάκτων Αναγκών Αγυιάς και το τάγμα Εθνοφυλακής της 5ης ΤΑΞ Πεζικού «V Μεραρχία Κρητών».

Η λίμνη της Αγιάς αποτελεί ένα μοναδικό υδροβιότοπο με πολλά ενδημικά είδη. Στην εθελοντική δράση θα τηρηθούν οι κανόνες υγειονομικής ασφάλειας και για την αποφυγή συνωστισμού των μελών συλλόγων ή εθελοντών, καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6977572123 (καθημερινά 8:00 – 14:30 & 17:30 – 21:00) ή στο email: tkouroupakis@crete.gov.gr.

«Στα πλαίσια του εθελοντισμού, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, γιατί κάθε πράξη που γίνεται εθελοντικά, έχει μεγαλύτερη αξία!», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Τάσος Κουρουπάκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα