Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2025
10 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Καθαρισμός του Καράβολα και άλλες δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Πρέπει να διαβάσετε

Σειρά δράσεων διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ημερομηνία που έχει  καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα,  από τις 10 το πρωί, στο αίθριο της Λότζια, ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΕΣΔΑΚ, θα μοιράζει στους πολίτες ανακυκλώσιμες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και στα μικρά παιδιά ένα παραμύθι για την ανακύκλωση.

Παράλληλα, μηχανήματα του Δήμου θα καθαρίσουν την παραλία του Καράβολα,  με την συνδρομή της εθελοντικής ομάδας Heraklion Eco Voice.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ομάδα θα προχωρήσει σε εθελοντικό καθαρισμό ολόκληρης της περιοχής, με γάντια και σακούλες από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ενώ έχει προγραμματίσει και παράλληλες καλλιτεχνικές και ενημερωτικές δράσεις στον ίδιο χώρο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα