Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
9.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Τι έδειξαν τα τεστ στους κατοίκους του χωριού μετά τα κρούσματα

Πρέπει να διαβάσετε

Στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 4 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους του χωριού, έπειτα από την επιβεβαίωση θετικών κρουσμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα ανάμεσα στα 260 – περίπου – τεστ, που πραγματοποιήθηκαν.

Πρόκειται για μία συντονισμένη ενέργεια συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου της 7ης ΔΥΠΕ, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Μάλιστα, υπήρχε συμμετοχή όχι μόνο από κατοίκους του Κρουσώνα αλλά και από κατοίκους χωριών που βρίσκονται κοντά. Η προσέλευση των κατοίκων έγινε με ραντεβού και αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας ενώ στόχος ήταν να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι. 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα