Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025
26.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Συγκινεί ο πατέρας του αστυνομικού που «έσβησε» επτά χρόνια μετά το τροχαίο

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνει σε όσους συμπαραστάθηκαν στον γιό του ο πατέρας του Κώστα Λεονταράκη, του αστυνομικού που επτά χρόνια μετά το τροχαίο στην παραλιακή του Ηρακλείου και τον βαρύτατο τραυματισμό που του άφησε ανεπανόρθωτες βλάβες, «έσβησε» την Κυριακή 13 Μαρτίου βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο κ. Μιχάλης Λεονταράκης πατέρας του εκλιπόντος αστυνομικού απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι στήριξαν την οικογένειά του να αντέξει τις δυσκολίες και να σταθεί δίπλα στον Κώστα που επί επτά χρόνια έδινε έναν δύσκολο αγώνα.

«Είμαι βέβαιος ότι και ο Κώστας από εκεί ψηλά νιώθει το ίδιο ακριβώς, ευγνωμοσύνη και αγάπη», αναφέρει στο μήνυμά του.

«Ας είναι ο Κώστας μας το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…», καταλήγει ο κ. Λεοταράκης που θρηνεί τον χαμό του γιού του μετά από τροχαίο, όπως και πολλές ακόμη οικογένειες τις τελευταίες ημέρες, στο νησί όπου τα τροχαία έχουν γίνει πανδημία.

Το μήνυμα του Μιχάλη Λεονταράκη:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όσους αυτά τα πολύ δύσκολα επτά χρόνια στάθηκαν στο πλευρό τόσο του Κώστα όσο και της οικογένειάς μας.

Τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους του Κώστα και όλο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Αρχηγό μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα, τους φίλους του Κώστα, τους αθλητικούς συλλόγους και φυσικά όλη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Χωρίς εσάς, τη δύναμη και την αγάπη που μας δώσατε, δεν θα είχαμε καταφέρει να αντέξουμε τις δυσκολίες που η μοίρα μας επιφύλαξε και να σταθούμε στο πλάι του Κώστα όπως θα θέλαμε και του άξιζε και να του δώσουμε την ευκαιρία στη ζωή και να παλέψει όπως του οφείλαμε.

Είμαι βέβαιος ότι και ο Κώστας από εκεί ψηλά νιώθει το ίδιο ακριβώς, ευγνωμοσύνη και αγάπη… Ας είναι ο Κώστας μας το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα