Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Πάλευαν όλη νύχτα με τις φλόγες οι πυροσβέστες

Πρέπει να διαβάσετε

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή των Άνω Ασιτών.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό και δύο πεζοπόρα τμήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί, καθώς σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν σπίτια.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο πυροσβεστική δύναμη παραμένει στην περιοχή για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα 22 Αυγούστου, η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το σύνολο της Περιφέρειας Κρήτης  4 (πολύ υψηλός).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα