Ηράκλειο: Νεαρός έκανε άνω κάτω το αεροδρόμιο – Έτρεχε στην πίστα του «Ν. Καζαντζάκης»

Θα θυμάται για πολύ καιρό το ταξίδι του στην Κρήτη ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν ήθελε να ελεγχθεί για να αναχωρήσει για την πατρίδα του, αλλά τελικώς και συνελήφθη και έχασε και την πτήση του.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγα 24ωρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αναστάτωσε τόσο τους αστυνομικούς του αερολιμένα όσο και τους υπαλλήλους security που έχουν αναλάβει τους ελέγχους των επιβατών κατά την αναχώρησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αλλοδαπός έφτασε καθυστερημένα στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή του αεροσκάφους που θα τον μετέφερε στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Βλέποντας τους υπόλοιπους επιβάτες που περίμεναν στην «ουρά» και ήθελαν να ταξιδέψουν, σκέφτηκε να μην περιμένει ή να μην ζητήσει να του παραχωρηθεί προτεραιότητα και άρχισε να τρέχει.

Πήρε την χειραποσκευή του και αγνόησε τους σεκιουριτάδες που έτρεξαν από πίσω του για να τον εμποδίσουν.

Κατάφερε να βγει από την αίθουσα αναχωρήσεων και να κατέβει τις σκάλες, τρέχοντας στην πίστα για να μπει στο αεροπλάνο που είχε ήδη αναμμένες τις μηχανές!

Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, βλέποντας το αεροσκάφος να αναχωρεί χωρίς εκείνον!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα