Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
29.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Ισόβια στον 52χρονο που σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του

Πρέπει να διαβάσετε

Ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 33 έτη κατά συγχώνευση, επέβαλε το δικαστήριο στον 52χρονο κατηγορούμενο για το φονικό στις Μοίρες.

Ο 52χρονος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία του 79χρονου Κώστα Χατζάκη και τον τραυματισμό της συζύγου του στο αιματηρό επεισόδιο που είχε συγκλονίσει όλη την Κρήτη κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα είχαν κινδυνεύσει και παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος στις 15 Ιανουαρίου του 2020, πήγε, υπό την επήρεια αλκοόλ, στο σπίτι της πρώην συζύγου του κάνοντας φασαρία.

Τότε ο 79χρονος με την 65χρονη σύζυγό του, που νοίκιαζαν το διαμέρισμα στην γυναίκα, βγήκαν στην είσοδο του σπιτιού και ζήτησαν από τον 52χρονο να σταματήσει να φωνάζει, προσπαθώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Τότε ο 52χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ηλικιωμένο άνδρα, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η 65χρονη σύζυγος του.

Σφαίρες «καρφώθηκαν» και στην πόρτα παρακείμενου σπιτιού και από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα καθώς μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα