Στο Βενεράτο βρίσκεται σήμερα η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών, με την προσπάθεια να χτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας στο Ηράκλειο να συνεχίζεται.
Την ώρα που οι επιστημονική κοινότητα ανησυχεί για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στην περιοχή, οι πολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και σπεύδουν να εμβολιαστούν.
To Creta24, βρέθηκε το πρωί στο Ιατρείου του Βενεράτου, όπου από τις πρώτες κιόλας ώρες 13 πολίτες είχαν εμβολιαστεί, ενώ η προσέλευση αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.
Από κοντά παρακολούθησε την πορεία των εμβολιασμών ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος ενημερώθηκε από το κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας για την εικόνα στην περιοχή.
Ο κ. Λαμπρινός που συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, συνομίλησε με τους πολίτες που εμβολιάστηκαν.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρει: « Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης με στόχο την επιτάχυνση των εμβολιασμών σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, καθώς προς το παρόν αποτελούν το μοναδικό όπλο απέναντι στην πανδημία».