Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
25.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Η έφοδος των αστυνομικών σε σπίτι έβγαλε «λαβράκι»

Πρέπει να διαβάσετε

Υπερβαίνει το ένα κιλό κάνναβης η ποσότητα που βρέθηκε χθες στο σπίτι ενός 45χρονου Έλληνα στο Ηράκλειο.

Μετά από πληροφορίες που είχε το ΤΑΕ Μυλοποτάμου, αστυνομικοί της υπηρεσίας και άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έκαναν έφοδο στο σπίτι του 45χρονου όπου βρέθηκαν περίπου 1200 γραμμάρια κάνναβης, περισσότερα από 800 φυσίγγια και τρία όπλα. 

Ο 45χρονος συνελήφθη.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Συνελήφθη χθες (14.01.2024) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου που υλοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση του φαινομένου των ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής ,χθες το μεσημέρι οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ,πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού ,στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1294,36 γραμμάρια κάνναβης
  • 3 όπλα
  • 826 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 2 γεμιστήρες
  • Ζυγαριά
  • Ασύρματος φορητός πομποδέκτης με μπαταρία
  • Πλήθος νάιλον συσκευασιών
  • Σπόροι κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα