Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Επίθεση σε αστυνομικούς που παρενέβησαν σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Με σπασμένη μύτη ο ένας

Πρέπει να διαβάσετε

Άγρια η χθεσινή νύχτα για αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που πήγαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, στο Ηράκλειο.

Λόγω του επεισοδίου η κάθε πλευρά κάλεσε τους υποστηριχτές της, λένε οι πληροφορίες και όταν αστυνομικοί της ειδικής υπηρεσίας, πήγαν για να παρέμβουν προκειμένου να μην παρεκτραπεί η κατάσταση, δέχτηκαν επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι ένας αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση, υπέστη κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Υπάρχουν συλλήψεις δύο ατόμων για το συμβάν, αναζητείται ένα ακόμα άτομο, ενώ συνελήφθη και ένας 40χρονος γιατί καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος συναντήθηκε με τρία άτομα προς υποστήριξη της κοπέλας που τον κατήγγειλε.

Οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν στο 40χρονο, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, αλλά άφησε το αυτοκίνητό του, στο οποίο οι 3 προκάλεσαν φθορές.

Ο 40χρονος κάλεσε την αστυνομία και τότε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από τρεις τουλάχιστον άνδρες, οι οποίοι προκάλεσαν σωματικές βλάβες στα στελέχη της ΟΠΚΕ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα