Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
25.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Αυτό είναι το φορτηγό που έκρυβαν τα ναρκωτικά (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

25 κιλά χασίς και 3,6 κιλά κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της επιχείρησης, για κύκλωμα ναρκωτικών ουσιών, του οποίου «εγκέφαλος» φέρεται να είναι γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας.

Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται, ένας 51χρονος, ο οποίος μένει σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και κατηγορείται πως είναι ο «εγκέφαλος», ένας 71χρονος συνταξιούχος, που φέρεται να είχε την ιδιότητα του υπαρχηγού, ο 50χρονος γιος του, δύο Αλβανοί από την Αθήνα 44 και 42 ετών, ένας 40χρονος από το Ηράκλειο και μια γυναίκα 46 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που έφερνε ναρκωτικά από το εξωτερικό χρησιμοποιώντας ως πύλες εισόδου τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πάτρας.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Creta24, από το φορτηγό στο οποίο έκρυβαν τα ναρκωτικά, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα