Με τις τσέπες τους γεμάτες με χρήματα του εργοδότη τους, τα οποία και έκλεψαν, έφυγαν για τη χώρα τους, όπως εκτιμούν αστυνομικοί δύο Βούλγαροι, άνδρας και γυναίκα 22χρονών και 20 χρονών αντίστοιχα.
Πρόκειται για ζευγάρι το οποίο είχε στο θερμοκήπιό του ένας 34χρονος από χωριό του δήμου Βιάννου, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έκλεψαν 10 χιλιάδες ευρώ.
Η κλοπή έγινε το διάστημα από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι και χθες το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγες ημέρες ο εργοδότης τους είχε πάει στο Αρκαλοχώρι και είχε κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού.
Μαζί είχε πάρει και τον Βούλγαρο, ενδεχομένως και τη συμπατριώτισσά του. Όση ώρα εκείνος ήταν στην τράπεζα το ζευγάρι των αλλοδαπών γνώριζε τις κινήσεις του.
Άγνωστο πως, γνώριζαν ότι έλειπε από το σπίτι του και μπήκαν σε αυτό από ένα ανασφάλιστο παράθυρο. Σε μία ντουλάπα βρήκαν τα χρήματα και έγιναν καπνός με το αυτοκίνητό τους. Αν και αναζητήθηκαν δεν εντοπίστηκαν.