Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
24.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Αντιδράσεων … συνέχεια για τις κοινωνικές εκδηλώσεις με το όριο των 100 ατόμων

Πρέπει να διαβάσετε

Σε νέες κινητοποιήσεις προχώρησαν το πρωί της Τρίτης, οι επιχειρηματίες του κλάδου της διοργάνωσης γάμων και βαφτίσεων, στο Ηράκλειο.

Νωρίς το πρωί, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Μιλώντας στο Creta24, η Πρόεδρος Παγκρητίου Συλλόγου Επιχειρηματιών Γάμου – Βάπτισης Κάλλυ Κοκκινάκη, επεσήμανε πως οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν φτάσει πλέον στα … όρια τους. «Είμαστε αβοήθητοι, το μόνο εύκολο είναι να νομοθετούν και να απαγορεύουν μυστήρια και συναθροίσεις αλλά δεν σκέφτονται ότι υπάρχουν ένα σωρό επιχειρηματίες από πίσω, που δουλεύουν και είναι στα όρια του κλεισίματος». 

Η κα. Κοκκινάκη ανέφερε πως υπήρξε επικοινωνία με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, όπου τους διαβεβαίωσε πως θα βρεθεί λύση. «Η εισήγηση για την Παρασκευή είναι να τεθούν, οι ίδιοι κανονισμοί που ισχύουν για την εστίαση. Είναι λίγο αισιόδοξα τα πράγματα, τουλάχιστον αυτό μας μετέφεραν. Όμως κρατάμε στάση αναμονής». 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα