Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
30.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Αναβολή για τον νεαρό που σκόρπισε πανικό σε λαϊκή

Πρέπει να διαβάσετε

Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου πήρε ο 24χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος όντας μεθυσμένος διέσχισε τη λαϊκή αγορά της Λεβήνου και ήμερα επρόκειτο να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το επεισόδιο

Σκηνές βγαλμένες από ταινία, ήταν εκείνες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην λαϊκή αγορά της Θερίσου, όταν ένα αγροτικό όχημα έσπειρε τον πανικό!

Μιλώντας στο Creta24, ο Αντώνης Διλβόης, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές. «Ήταν 8.15 το πρωί, ήμουν στο κέντρο της λαϊκής και συνειδητοποίησα ένα 4Χ4 να κατεβαίνει με ταχύτητα. Εξεπλάγη. Σηκώθηκα αμέσως να του πω ότι απαγορεύεται το αυτοκίνητο στη λαϊκή τέτοια ώρα και τον βλέπω να παίρνει σβάρνα τους πάγκους. Έκανε δεξιά-αριστερά, δεν υπήρχε αυτό που ζούσαμε. Ευτυχώς ήταν τέτοια η ώρα που οι άνθρωποι έφτιαχναν τους πάγκους. Χτύπησε 2 – 3 κυρίες που δουλεύουν σε πάγκους και συνέχισε ακάθεκτος να πηγαίνει δεξιά-αριστερά και να χτυπάει πάγκους. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αν συνέβαινε αργότερα θα είχαμε πολλά θύματα».

Όπως μας ανέφερε ο κ. Διλβοής, οι δύο κυρίες που τραυματίστηκαν ήταν εργαζόμενες που έτρεχαν να κρυφτούν. «Προσπαθούσαν να ξεφύγουν και εκείνος τους παρέσυρε. Η μία πήγε στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά, όποιος έμπαινε μπροστά θα τον σκότωνε, ήταν αποφασισμένος».

Την ίδια στιγμή, συγκλονιστικά είναι τα λόγια του συνοδηγού του αγροτικού, που μας μετέφερε ο κ. Διλβόης. «Άκουσα τον συνοδηγό να λέει στον οδηγό “τι κάνεις θα τους σκοτώσουμε τους ανθρώπους”. Είχε βάλει στο μυαλό του ότι θα περνούσε τη λαϊκή, ευτυχώς πήρα τον αριθμό του και κάλεσα την Αστυνομία».

 Το χρονικό

Αμέσως μετά τη σύλληψη του, ο νεαρός άνδρας και οδηγός του οχήματος που προκάλεσε τη μεγάλη αναστάτωση, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να καταγράψουν τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος, με αποτέλεσμα σε λίγα δευτερόλεπτα να γνωρίζουν ακριβώς την ταυτότητα του οδηγού.

Ο άνδρας αμέσως μετά τον χαμό που προκάλεσε προσπάθησε να ξεφύγει και να πάει σπίτι του, ωστόσο εκεί τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς έξω από την οικία του βρισκόταν αστυνομικοί.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και μάλιστα λίγο αργότερα τον πήρε και ο ύπνος!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κρατούσε μαζί του και μια μαγκούρα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα