Σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» και στον δήμο Πλατανιά.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης σημείωσε πως οι δρόμοι στην περιοχή άνοιγαν και έκλειναν. Πλέον όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ωστόσο ήδη από το μεσημέρι σημειώθηκαν νέες χιονοπτώσεις περίπου 10-15 πόντους και όποιοι πολίτες επιθυμούν να μετακινηθούν θα πρέπει να το κάνουν μόνο με αλυσίδες και για συγκεκριμένους λόγους.

Σε ότι αφορά το κομμάτι της ηλεκτροδότησης, ο κ. Μαλανδράκης σημείωσε πως υπήρχαν προβλήματα χθες σε δύο περιοχές ωστόσο αποκαταστάθηκαν πολύ νωρίς το απόγευμα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές για απώλειες του ζωικού κεφαλαίου καθώς τώρα είναι η περίοδος της αναπαραγωγής, όμως έχει υπάρξει επικοινωνία από τον δήμο με τον ΕΛΓΑ, παρότι υπήρξαν οι αργίες και αύριο θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για το τι θα γίνει.

Κλείνοντας, ο κ. Μαλανδράκης ανέφερε ότι υπήρξαν και σπασίματα κλαδιών καθώς τα δέντρα ήταν πολύ επιβαρυμένα από το χιόνι, ωστόσο θα υπάρξει επικοινωνία εκ νέου με τον ΕΛΓΑ για τον χειρισμό της καταγραφής.