Στο μικροσκόπιο αστυνομικών της ασφάλειας βρίσκονται βίντεο από κάμερες της Αττικής Οδού αλλά σπιτιών της περιοχής σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών του άγριου φονικού της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ οι αρχές εστιάζουν στο modus operandi σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες στις εξόδους προς τα δυτικά προάστια και διερευνούν κατά πόσο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σχετίζεται με τις ληστείες που έχουν γίνει σε άλλες περιοχές. Συνηθίζεται οι δράστες ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια ώστε μέσω Αττικής Οδού να φτάσουν στον στόχο τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, η Αστυνομία εξετάζει 3 παρόμοιες ληστείες που έγιναν μεταξύ 29 Δεκεμβρίου 2020 και 15 Απριλίου 2021 σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Στις περιπτώσεις αυτές οι δράστες:

  • μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο
  • ήταν 3 οι δράστες
  • έδεσαν τα θύματά τους
  • άσκησαν υπέρμετρη βία

Η αστυνομία προσνατολίζεται σε έρευνες στην με Αλβανική ή Γεωργιανή μαφία, αλλά εκτιμά ότι δρουν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση. Μάλιστα τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ταυτοποιηθεί τουλάχιστον ένας από τους δράστες της δολοφονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά.

Κάμερα κατέγραψε ύποπτο άτομο

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα ακόμα βίντεο που ενδεχομένως να μπορέσει να βοηθήσει στη λύση της υπόθεσης. Μία κάμερα ασφαλείας στην περιοχή από το απέναντι σπίτι, κατέγραψε ένα ύποπτο άτομο. Έχει καταγραφεί άτομο στις 5:20 το πρωί της Τρίτης από σπίτι το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη μεζονέτα όπου έγινε το έγκλημα, φορώντας τζόκεϊ και ένα σακίδιο στην πλάτη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν κατά πόσο αυτό το άτομο να δρούσε ως ο τσιλιαδόρος της συμμορίας

Πηγή: ethnos.gr