Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025
26.1 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Γκαγιέγος: O ΟΦΗ, η βαθιά πίστη στο Θεό και τα 7 υπέροχα χρόνια στο Μεξικό

Πρέπει να διαβάσετε

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος Φελίπε Γκαγιέγος, υπέγραψε στον ΟΦΗ για δυο χρόνια και με μια ανάρτηση του στα social media, αναφέρθηκε στα  “7 απίστευτα χρόνια στο Μεξικό”, αλλά και στην “πόρτα που του άνοιξε ο Θεός για την Ελλάδα”, μέσω του ΟΦΗ.

Η βαθιά του πίστη στον Θεό, το αντίο στην  Ατλέτικο Σαν Λουίς και τη Νεκάξα τις πρώην ομάδες του, αλλά και η πρόκληση του ΟΦΗ, στον οποίο έρχεται με ενθουσιασμό κυριαρχούν στο μήνυμα του.

Οπως αναφέρει ο Χιλιανός μέσος «ήρθε η στιγμή να φύγω από αυτό το μοναδικό μέρος, πρέπει να αφήσω αυτή τη μοναδική χώρα που άνοιξε τις πόρτες της σε εμένα, μετά από 7 απίστευτα χρόνια στο Μεξικό πρέπει να αποχωρήσω. Το ταξίδι ήταν όμορφο, γεμάτο με καλές και κακές στιγμές και πολλές εμπειρίες. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Σαν Λουίς και τους ανθρώπους της για τον καιρό που πέρασα στην ομάδα, ενώ ευχαριστώ και την Κλαμπ Νεξάκα και τους οπαδούς της για όλη την αγάπη και υποστήριξη που μου έδειξαν όταν φορούσα τη φανέλα της, είμαι πολύ χαρούμενος και προνομιούχος που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα. Όταν έφυγα δεν είπα αντίο, ήταν λάθος, αλλά σήμερα το κάνω επειδή έχω μεγάλη αγάπη γι’ αυτούς. Εάν ο Θεός το επιτρέψει θα είμαι ξανά μαζί με την οικογένειά μου και πάντα σε θέση να βοηθήσω. Ο Θεός μου άνοιξε την πόρτα για την Ελλάδα, πηγαίνω με ενθουσιασμό σε μία καινούρια πρόκληση. Ο Θεός μας μεταφέρει σε νέα μέρη, για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμά του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την απόκτηση του Φελίπε Γκαγιέγος:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Luis Felipe Gallegos Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δύο ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1991 στην πόλη Copiapó της Χιλής, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Universidad U19, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε συνολικά 52 εμφανίσεις και οκτώ γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε από την Union Berlin με τη μορφή δανεισμού. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα του Βερολίνου, μέτρησε 10 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Recreativo Huelva, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 23 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό της Necaxa, ως δανεικός από την Universidad. Με την ομάδα από το Μεξικό σημείωσε συνολικά 188 συμμετοχές, σκοράροντας 17 φορές.

Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από την Atlético de San Luis, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Felipe Gallegos έχει χριστεί διεθνής με την U20 της Χιλής.

Καλώς ήρθες στον ΟΦΗ, Felipe!”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα