Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαδικασία των οντισιόν, αλλά και στην ταινία «Υπάρχω», όπου είχε περάσει από casting για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, τον οποίο ανέλαβε τελικά ο Χρήστος Μάστορας.
Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» επιβεβαίωσε ότι του είχε γίνει πρόταση για τον ρόλο, αλλά τόνισε πως τελικά ο Χρήστος Μάστορας ήταν εξαιρετικός στην ερμηνεία του. «Ισχύει το δημοσίευμα, είχα δεχτεί πρόταση για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά νομίζω ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για τον Χρήστο Μάστορα. Ήταν εξαιρετικός στον ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Ο ίδιος ανέφερε ότι τα castings είναι μια διαδικασία που άλλοτε αποδίδει και άλλοτε όχι, ενώ προτιμά να μιλά για τις δουλειές που έχει κάνει παρά για αυτές που δεν προχώρησαν. «Όταν πας σε ένα casting, είναι μια διαδικασία, πότε κάτι θα κάτσει, πότε δεν θα κάτσει. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά που δεν έχω κάνει, αλλά για αυτά που έχω κάνει», εξήγησε ο ηθοποιός.