Γάμος μετ ‘εμποδίων για ζεύγος Άγγλων στο Ρέθυμνο

Ζευγάρι Άγγλων, ένας 40χρονος και μια 31χρονη, επέλεξαν το Ρέθυμνο για να τελέσουν τον γάμο τους. Ο γάμος θα τους μείνει αξέχαστος, ούτως ή άλλως, γιατί αποτελεί μια σημαντική στιγμή της ζωής τους αλλά και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Για μια δυσάρεστη περιπέτεια που βίωσαν ενώ κατευθυνόταν από τα Χανιά για το Ρέθυμνο. Ευτυχώς όμως που η περιπέτεια έληξε σχετικά σύντομα.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι τη Πέμπτη στο κάστρο της Φορτέτζας και στον χώρο βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κρεβετζάκης, περιμένοντας το ζευγάρι. Η άφιξη τους όμως καθυστερούσε. Τι είχε συμβεί; Ενεπλάκησαν σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ, στο τμήμα του Γερανίου κι αντί της Φορτέτζας κατέληξαν στο νοσοκομείο γαμπρός, νύφη, κουμπάροι και κάποιοι συγγενείς που αποτελούσαν συνοδεία του ζεύγους.

Το αυτοκίνητο των κουμπάρων συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να χρειαστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Το ζεύγος ωστόσο δεν θεώρησε σωστό να μην τους συνοδεύσει, έτσι ακολούθησαν και αυτοί και οι συγγενείς τον δρόμο για το νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσαν να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Μετά τη διαπίστωση των γιατρών ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των κουμπάρων αλλά θα πρέπει να παραμείνουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο, το ζεύγος αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο του παρά την ταλαιπωρία. Με καθυστέρηση κάποιων ωρών βρέθηκαν τελικά στη Φορτέτζα, όπως είχαν ονειρευτεί και ο Θωμάς Κρεβετζάκης τους πάντρεψε, δίνοντας τους πολλές ευχές να ζήσουν και να είναι τυχεροί πάντα, λέγοντας τους να μεταφέρουν τις ευχές του για περαστικά στις κουμπάρες.

Ένας λόγος που δεν θέλησε το ζεύγος να αναβάλει τον γάμο του ήταν το γεγονός πως τον είχαν προγραμματίσει ξανά το 2020, στο Ρέθυμνο, αλλά τον ανέβαλαν υποχρεωτικά λόγω covid.

Πηγή: rethnea.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα